Despre Medicor

Societatea MEDICOR DR GIUCA a fost infiintata in anul 2005, cu scopul principal de furnizare de servicii medicale ambulatorii.


Functioneaza cu doua cabinete medicale, unul de cardiologie si unul de neurologie, activitatea medicala fiind furnizata de medici primari in specialitatile:

Cabinetul s-a dezvoltat progresiv prin achizitia de aparatura moderna si performanta, astfel incat sa furnizeze o gama cat mai larga de servicii si explorari paraclinice conexe celor doua specialitati, pentru un diagnostic cat mai complet si rapid.

Se asigura consultatii ambulatorii de neurologie pentru adulti si de cardiologie atat pentru adulti, cat si pentru copii.


Se poate face o gama larga de ecografii (detaliate la sectiunea servicii oferite): ecografie Doppler cardiaca, vasculara generala, dar si Doppler carotidian cat si transcranian.


De asemenea, pacientii pot beneficia de monitorizarea Holter a ritmului cardiac pe 24 de ore (Holter ECG) cat si de monitorizarea tensiunii arteriale tot pe sistem Holter (MAPA).